Idag lyser solen med sin frånvaro !! Det känns kvaft ute och grått på himlen, man har blivit rikigt bortskämd några dagar nu med massa sol och värme så man klagar för lilla minsta sämre väder som blir !!
Tänkte åka till stallet nu från morgonen men pga av vädret så hoppar jag det och åker till badhuset med nybba och simmar,basta och bubblar i stället! Känner att min kropp behöver det, en slapp dag som renar kroppen ! Jag var offta på badhuset förr men p.g.a av deras nya och dåliga öppen tider så blir det inte alls lika offta nu. Jag har kommit in i en period nu att jag absolut inte vill vara eller sitta hemma, direkt när jag vaknar så vill jag ut och göra dagen !! Kan det vara för att sol och värmen har nåt oss eller så är jag bara rastlös och vilsen i själen !!

Nu ska jag packa min väska inför badet och sen gå och köpa frukt !

Kram

/A

Vink vink !!

Då var påsken över för detta år,sisa röda dagen i dag! Påsk är ingen som jag firar direkt, har man inga egna barn så tror jag att påsken bara är onödig eller några extra sköna lediga dagar inget firande direkt. jag köpte påskägg till syrrans barn Liam och Noel, det brukar jag alltid göra men inge påskmat har det blivit!!!

I lördags var jag Maria och nybba mfl ute på ROCK AFTON i bergsåker! Vi hade en supermysig och roligt kväll,kan vara för att jag inte går ut lika offta nu som förr,känns EXTRA ROLIGT när jag väl tar mig ut! Jag har tappat krogsuget med åren för det finns så mycket annat som jag värderar högre men jäklar vad kul jag har när jag väl är ute ....!! Kan säga till er alla som inte kom på rock afton i lördags att ni gick miste om något superkul.......!!

Nu ska jag slänga på mig skorna igen och ta mig ut på en promenad med rikard. Imorgon ska jag kliva upp tidigt och göra stallet ! Tänkte rida en längre tur och då är det skönt att komma iväg ifrån morgonen ska också smörja upp allt läder, sadel,tränns,körsele mm =D

Miss You/Kram A


Har haft en härlig och rolig dag! Nybba har hälsat på mig och vi har skrattat mycket och ätit god mat !! Men just nu känner jag mig rikigt trötter så det blir en mycket tidig kväll för min del. Jag är verkligen ingen nattmänniska och att jag var uppe halva natten i går gör att jag är trötter idag,så det blir en tidig kväll för mig och sovmorgon i morgon. jag ska försöka komma ut på en ridtur eller promenad i morgon förmiddag känner att jag behöver en nypa friskluft så jag hoppas att solen visar sig!

 Nu ska jag titta på BB på tv sen blir det till att krypa ner under täcket för min del !!

Natti natt /A