Som ni alla redan vet är jag löjligt galen i inredning ! Älskar att fixa och greja i hemmet, gillar att gå i inredningsbutiker,kolla runt på nätet och rota på loppisar ! Man ska trivas i sitt hem och man ska kunna spegla sig i det, hemmet ska ha en smak av sig själv. Det är härligt när man kommer hem till någon och hemmet är rikigt personligt :) 

Slängt in och lånat några bilder till min blogg som jag har hittat och gillat på nätet :)
Ögon godis för själen !

Kram/A

Idag lördag har jag bestämt mig för att bara ta det lungt ! Fixa och greja här hemma också mysa framför tv till en bra film. Ibland är det skönt att bara vara för en stund och glömma alla måsten och tråk som man igentligen borde göra. Har städat undan det värsta och tänt två doft ljus från partylite så det känns ljuvligt här hemma nu, t.o.m tänt ett ljus inne på toaletten bara för att mysa till det lite extra. Tycker om att ha städat och rent runtomkring mig i mitt hem, då finner jag ro! Ska ringa rikard en sväng sen och se om han kommer förbi och hälsar på !

Köpt min första baby boy pony (LUCKY) han är en mail order pony ! Han är i rikigt fint skick, det finns inget jag kan klaga på superfin! Jag gav 40 kr för honom på tradera så jag kunde inte låta bli att buda,tycker att han gick för ett rikigt underpris men jag klagar verkligen inte på det :)Happy happy  !!

Ha en mysig helg på er alla där ute för det ska jag ha !!

Kramelikramar !

Oj det var ett tag sen jag skrev ett nytt inlägg på bloggen ! Jag har haft fullt upp i veckan,möten,vänner stallet och shopping. Har även varit jättetrött och slut i kroppen,tror att det beror på den jobbiga förkylningen som inte rikigt vill släppa taget om mig ! Jag sover rikigt dåligt om nätterna och vaknar löjligt tidigt på morgonen :/

Shoppingen som jag gjort blev på nya dollar store som faktiskt har öppnat i sundsvall !! Tycker att det är jätteroligt att dom kommit hit det finns hur mycket bra grejor som helst där b.l.a köpte jag en riktigt cool tavla med madonna och tre stora svarta blockljus för en billig peng !! Det gäller att tänka sig för när man är där så man inte handlar bara för att det är billigt utan att det är något man verkligen behöver som stoppas i korgen och jag har blivit rikigt bra på det, verkligen jätteskönt :)

Nu ska jag börja med storstädningen här hemma, maten och tvätten yaaaaaaa!

*KRAMEN*Den här tavlan är så jag, verkligen älskar den !!