Tjaaa alla goa därute !!
Oj har inte uppdaterat här på ett jädrans tag ser ja ! Sorry men det har varit lite mycket nu ! Igår kom jag hem ifrån stockholm, kan säga att jag var helt knäckt av den resan det blev en hel del party! 

Dag ett var det den stora tatuerings mässan som var prio1 ! Den var jätterolig och intressant att gå på, rek verkligen om ni får changsen nästa år !! Jag TATUERADE MIG INTE till alla er som funderar över det jag bara tittade !

Dag två var det grönalund och hårdrocks bandet BULLET som lirade ! Dom var rikigt megabra som vanligt,jag har sett dom en gång tidigare men kan ses hur många ggr som helst efterson dom e så jävla gryma !! Träffade ett par från Västerås när vi satt och väntade på att bandet skulle dra igång som var rikigt trevliga ! Anna-karin och Jocke, dom kände bandet väl så vi hamnade på en rikigt jävla grym efterfest med hela gänget !!! Tack så mycket för det J+A det var verkligen en upplevelse !! Tog deras nr så förhoppningsvis ska vi kunna hålla kontakten med varandra =D

Dag tre blev det rejäl sovmorgon för oss alla! på eftermiddagen drog vi in till stockholm city och gjorde stan ! Jag shoppade några grejor bla en svart spets bh,ett linne,en nitskärp,plånbok, är jättenöjd över mina fina fynd !! Alltid lika roligt att titta runt i stockholm !

Dag fyra var vi ganska trötta så vi gick på stan en sväng och tittade sen käkade vi på olerys och sen bio!

Ja så blev min stockholms resa denna gång ! Brukar ha som tradition att åka till stockholm en gång per år och även denna gång blev den en härlig resa med massa överraskningar !!! kunde inte fått bättre födelsedags pressent än att vi träffa alla medlemarna i bandet bullet !!

PUSSOCHKRAM !!

Kommentera

Publiceras ej