Det här har varit den lungaste julen på länge eftersom jag jobbar i morgon så blir det hemma sittar kväll nu ! Hade inget att göra så jag provade att slänga i några färger i håret och vips så blev det svart/brunt med en bred röd slinga !! Tyckte att det blev riktigt snyggt för att vara jag själv som gjort det, tuvär blev inte kortet det bästa man ser inte färgen så bra men men ...=D

Nu blir det nykokt Irish cream kaffe som jag fick av syrran med härliga kanel bullar till som mammsen bakat, ska njuta av varje klunk,tugga & mysa ner mig i soffan framför en bra film!!

Vill tacka alla för en underbar jul och fina klappar som jag fått tack och tack massa kramar till er !!!

*kramelikramisar*

Äntligen närmar det sig jul !! Bara några få dagar kvar nu sen jäklar är man ledig i hela två dagar !! Varit mycket jobb denna vecka också dan före dan före dan och jättemycket paket som ska packas och skickas. Jag har tuvär inte fått någon julstämning ännu men det kommer väl får jag hoppas =) Få be om ursäkt till alla att jag har varit så dålig på att höra av mig men jag har bara jobbat och sovit !! Men det går jättebra att jobba och jag hoppas att det lönat sig att slita på så hårt som vi gjort när lönen kommer ....!!

Måste bara måste få klaga lite också på bryggkaffe, fan vad äckligt det är blääää! Det smakar junk och blir aldrig hett bara små ljummet ! Det ska vara perkulator eller kokkaffe annars få det va  !

Nu ska jag äntligen fixa i hemmet hänga upp julstjärnor och glitter lite här och där,sen ska jag tvätta och städa undan lite innan jul. Jag vill ha det rikigt snyggt och mysigt så man bara kan gosa ner sig i soffan utan att behöva bry sig i nåt annat under julen och mina lediga dagar! Jag ska fira min jul hemma hos mamma tillsammans med mina syskon och det kommer att bli mega lungt och skönt!
Passa på att Önska Helena W jättegrattis till hennes lilla prins-son Devin/massa kramar på er !!

Ta hand om er /pösssa !

Jag har dött och hamnat i himmel riket hemma hos mig själv ikväll, jag köpte nämligen den omtalade glassen Ben & Jerry's och jag kan säga att den är värd varenda spänn!!! Jesus anamma va god den är!! Jag är ju känd för att vara snask råttan nr 1 och jag kommer absolut att lägga till glassen på min snask lista =) Det är mega mättande så bli inte lurad av den lilla förpackningen,det är en mäktig glass !

Idag är jag äntligen ledig i från jobbet ! Är inne på min 14 dag utan ledighet så ni kan förstå hur skönt det var att ligga kvar i sängen i dag och bara vara. I eftermiddags var jag och håkan till stallet och pussade på gumman, som såg ut som en snöboll i alla yrande snö och kallt var det,men rikigt mysigt. Ursa vad jag har haft dåligt samvete över henne nu när jag jobbat så mycket och inte fått någon tid över alls. *Tack snälla ni som stöttat och hjälp till med gumman min,ni betyder massor för mig* Efter nyår blir det annat då får jag mer tid över att hänga i stallet och vara ute och rida,riktigt mysigt att vara ute och plömsa i snön och få frisk luft. När man jobbar så här mycket så förstår man vad alla nära och kära i ens vardag betyder jättemycket för en,man saknar att umgås med familj och vänner som man tuvär tar lätt för givet annars också är det riktigt skönt att bara vara hemma som man annars tycker är trist essss ......=D

Nu ska jag hänga i soffan en stund innan natten kommer jag börjar redan känna mig trötter. I morgon ska jag upp kl 06.00 och göra ett arbetspass igen,som tur är det söndag och man tjänar några extra kronor !! Om det blir så kallt och snöigt som det var i dag gör det inget om jag jobbar,vill endå inte vara ute !

Ha det bäst/Pöss !!