vink vink ! 
Idag har jag äntligen gått igenom min my little pony samling, slutade med att jag tuvär inte orkade kolla igenom allt så jag hann med halva samlingen och resten fick ligga kvar i lådorna! Alla ponies ska kollas igenom,alla pony hus och alla tillbehör,kammar,borstar,hårclipsm,moc ponies mm så jag vet vad jag har så man inte köper dubbla grejor !! Har inte riktigt koll på vad jag har längre,men nu har jag gjort en snabb överblick så jag tror det ska funka ett tag framåt!! Har skaffat mig en mycket bra pony samlar bok som jag prickar av vad jag har i samlingen, den underlättar en hel del för mig !! Lite tråkigt när man bor i en tvåa och inte har plats för att ha samlingen framme ! Har fortfarande bara ett vitrinskåp med ponies i,resten av samlingen ligger i ikea lådor i ena av mina garderober/det magiska pony skåpet som jag kallar det för !!

Jag kom äntligen ihåg att ta några bilder på ponies när jag endå hade allt framme !!!
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll mina vänner många kramar/A

Hej bloggen! Idag på blogg.se sidan hittade jag en länk till en artikel som publicerats i Aftonbladet, om fotografen Julian Wolkenstein från Storbritannien, som var nyfiken på hur hästar skulle se ut i hårförlängning ?? Resultatet visar en verklig version av den tecknade serien My little pony. Vad tycker ni ? Skrämande att vi människor alltid ska testa massa konstiga saker på djur,kläder,smycken,glitter och nu hårförlägning på hästar ! Jag tycker att hästarna ser helkonstiga och läskiga ut och hoppas verkligen att vi slipper se mer av detta i framtiden =/

Kramar/A

Idag har det varit en härlig dag med mina syskon och deras resp!! Anders fyller år i dag så vi var dit och grattade honom med ett äppelträd och bio biljetter som vi köpt till honom i födelsedags pressent ! Han har en jättefin gård så det passade rikigt bra att köpa ett träd,vet att han aldrig skulle köpa det själv !! Sen är det alltid lika svårt att köpa pressent till en kille ???

Jag Linda och Liam var upp till stallet och Liam fick rida på gumman i westernsadel så gissa om han var något stolt kille ! Imorgon är det stor westerntävling i hudik och jag har försökt fått tag på Emma för jag är så sugen på att åka och kika, men har inte lyckas fått något svar! Har varit där tidigare år och hjälp till och det är riktigt roligt,känner även några som ska tävla där !

Tidigare idag var jag och köpte en 50 års pressent till Carin på blommster äffären och kunde tuvär inte slita mig i från en blommkruka med en söt liten groda ! Den fick följa med mig hem och fick även en liten extra grod kompis med sig !! Dom blev jättefin i hallen på min toma vita byrå,hoppas bara mina tokiga katter låter dom vara ifred !Måste vara första gången i mitt liv som jag köpt en blomma till mig själv från blommsterhandel! Men ibland ska man unna sig en fin blomma för det är man faktiskt värd !!!

Grattis lillebror på din dag & många kramar från syrran !!