Vaknar pigg,utvilad och solen lyser fint i dag yeeee!

Tänkte släng i mig lite fika och köra två tvättmaskinner sen bär det i väg till stallet för ridning och efter det blir det etic med affro power dance. Snacka om att fått ny energi ..!! Jag skulle behöva ringa om ett jobb också, men det får jag nog göra senare i veckan,bra om man kan sitta vid en vanlig hemtelefon och jag har bara mobil som ni vet. Tror att jag ska åka upp till mammsen någon dag denna vecka och sätta mig och göra jobb grejor,ringa runt osv. jag är också i stort behöv av en skrivare till min dator. I morgon ska jag på Miroi igen, jag gillar tuvär inte min nya handledare lika bra som min förra så det känns inte alls lika kul att gå dit nu =/

Skulle gärna villja åka till ikea och lilla bandsjöns gårdsbutik för att få nya ideer till mitt hem, men tuvär så hinner jag inte med det nu. Har inte så mycket pengar heller gått åt en hel del denna månad så det får gått vänta. Tänkte försöka komma iväg och klippa mig, vet inte vad det blir en toppning eller ny frisyr ?? den som lever få se ha ha !
Känns skönt att lägga pengar på sig själv och sitt utseende, även om sommaren är så gått som slut nu och mössan åker snart på igen =P

Lägger upp tre bilder på frisyrer som jag tycker är riktigt snygga !! Undra om någon av dem skulle passa mig? vilken ska man välja i så fall? eller blir det bara en toppning nu ?? Mycket hår som försvinner om jag ska klippa mig i någon av dessa frisyrer, men det växer ut igen. Ps: tror att jag vill ha lite längre hår kvar än dom på bilderna i så fall, man kan styra lite själv hur man vill och inte gå precis efter bild! Skönt att få bort slitet hår och gamal hårfärg osv!


Vilken frisyr tycker du ?

 


Ska snart dra mig till sängs ! varit rätt seg söndag och måndag efter helgens kalasande festligheter. Men jag hade berusande kul och ångrar som vanlig inget jag gjort. Tack alla underbara som uppvaktade mig på min födelsedag ni är gryma! Blivit ganska långt mellan ggr jag går ut på krogen nu, men varje gång jag ger mig ut har jag mega roligt. kanske jag ska försöka gå ut lite offtare ? Livet ska ju vara roligt !!

Natti natt...pösssa!

I dag fyller jag 28 år hipp hipp hurra för det är min födelsedag!! Tack för alla grattulationer och fina pressenter som jag fick redan i går/love. I dag blir det lite go fika med vänner och i kväll blir det utgång på aveny. Va ett tag sen jag var ut så det kommer att bli spännande, blir Mojito och bacardi drickande i kväll för min del. Blir förfest hemma hos mig och Yvonne så man lär springa mellan lägenheterna !!!

Lägger ut några bilder på bla supersnygga hissgardiner som jag fått av linda och anders med familj i pressent!
Får ni se hur snygga dom blev i mitt kök "blir ni avis va" =)

Nu ska jag göra mig klar för dagen/ ha det bäst !