Lite nytt i pony samlandet !!

Köper någon pony då och då! Denna månad har jag fakstisk fått tag på några rikiga diamanter som jag inte kan tacka nej till och som jag har varit ute efter ett tag, men som har varit svåra att finna !! Väntar på paketet som kommer med posten imorgon,känns som en evighet! Det är så roligt när samlingen växer,önskar att jag kunde ha ett eget rum för dessa färgglada godingar !!

Hur förvarar ni era moc/mip ponies ?

Lägger upp några bilder från min samling !
Bilder på dom nya ponies kommer så fort jag har fått hem dom !!
 


MOC/Perfume puff pony - lavender lace !
Blandade moc ponies !

Moc Royal purple princess pony

So soft Angel

Perfume puff palace !

KRAMAR/A

Ännu en kväll och jag är superpigg va e det som händer,brukar vara tröttast på kvällarna !? Bloggar en snabbis och sen ska jag kolla min facebook och surra i telen !!

I lördags fyllde Helena 30 och hennes fest var rikigt bra !! Massa härligt folk,god mat,partytält och bra live band ! Jag hann att träffa hennes söta son Devin och vove Kimpa innan festen drog igång på rikigt. Tog en hel del bilder men tuvär så kukade min kamera ur så det blev inte mycket som fastnade på bild,sånt som verkligen inte får hända =/

Kram på er ♥

♥ ♥ ♥

Hejsanhoppsan !!

Är riktigt pigg idag så jag vaknade tidigt och drog iväg på möte och direkt efter det så blev det stallet och ut på en skogsridtur ! Kollade efter blåbär och ligon när jag endå var ute,men i lagga skogen där jag red såg det tuvär dåligt ut med bär =/

Lägger ut bilder på mitt senaste och kanske roligaste pony fynd på länge ! (petite ponies) slottet och karusellen i  orginal kartonger och 8 st ponies följde med! En tjej som inte hade plats för dessa och skulle skänka dom till myrorn om inte jag hade ropat att jag absolut ville ha dom !! Vilket häfftigt pony fynd jag gjort och iband ska man ha tur. Haft några petite ponies sen innan men aldrig ägt något hus till dem! =D"A good horse is never a bad colour"