Musiken hörs ihela lägenheten så måste jag ha när jag pysslar, städar och grejar hemma !! Idag tog jag sovmorgon till ca kl 10.00 brukar alltid vakna tidigare av mig själv,men var rätt slut idag så jag sov ut ordentligt. Hade besök av bästa Håkan och Rikard i går vi åt mat tillsammans och såg på tv så det blev ganska sent...=)
Idag har jag diskat och städat undan och sen blev det stol pyssel igen!

Har hittat två tyger som jag tycker är läckra!! Har köpt en bit av båda tygerna ifrån nätet,ett av dem ska bli tyg till min nya stolsdynna och det andra tyget få vänta tills jag hittar på något mer att göra HAR SVÅRT ATT VÄLJA BÅDA TYGERNA ÄR SNYGGA,Få lägga dom mot stolen och sen välja vilket som blir snyggast !!! Har en lite förkärlek till döskallar om dom ser snälla ut ;)Helt nytt tyg från Michael Miller! Motivet kallas "Skully"! Detta tyg har en brungråfärgad (mullvad) bakgrund, så snyggt!

Helt nytt tyg från Alexander Henry! Motivet kallas "skulls"! Detta tyg har en svart bakgrund, så snyggt!

Nu är det bara att vänta på att tygerna kommer sen är stolen så gott som klar !!
Ska målas en gång till sen ska tyget häfftas fast och en svart spets kommer att sättas runt hela stolen. Funderar också på att köpa en svart sidenband och sätta fast,kanske blir några nitar också :)


KRAMAR/A

Nu ska jag dricka mitt morgon kaffe och sedan gå över till Kent jag ska passa Noel medans Liam ska på sjukhuset med pappa,ska kolla upp hans hämska hosta som han gått med ett tag nu :/ klart man ställer upp för mosters favorit grabbar :)

Köpt en ny pony kompis till samlingen ! Hon heter (baby sister sweet celebrations) tycker att denna pony är så himmelskt söt! Det är inte offta som jag köper baby ponies ? ska ändra på det för det finns så många söta baby ponies som jag fortfarande inte har i samlingen. Vet inte varför jag tycker bättre om att köpa stora/vuxna ponies än baby ??!

Har hela familjen nu sweet celebrations :)
Ni få ha en skön tisdag bloggisar :)

LOVE/A

Har inte rikigt vant mig vid min bloggs nya utseende ännu ! Tycker att den e rikigt fin så den får hänga med ett tag nu. Igår var jag och Annika på loppis runda hittade några fina grejor som fick följa med hem bla två söta ljusstakar som man både kan ha värme och långa ljus i,köpte även en vit gardinkappa med söt stor spets. Iband är det roligt att göra små fynd betalade runt 15 kr allt !!

 

Idag blir det en riktig hemmadag ! Har en hel del att greja med, ska även försöka gå ut på en längre prommenad p.g.a det underbara vädret ute med sooool!!! Man måste passa på att fånga ljuset medans man kan, får mycket gratis energi av det :)

Nu ska lagas lunch och lyssna till opera-metal !!

Vi syns :)