Idag fick jag ett litet glatt packet i brevlådan som jag väntat på ! Det innehöll my little pony baby meadowsweet
i mycket fint skick. hon är kanske en av dom vackraste baby ponies som gjorts tycker jag ! Köpte henne för en mycket billig penning 53 kr det är ett underpris för denna underbara skönhet. Jag har hennes mamma också i samlingen men tuvär inte hennes pappan ännu men jag hoppas att han kommer att dyka upp !


♥KRAMISAR♥

Vist e dom söta !!

PIGGELIN!

Hoppa ur sängen vid nio och drog i väg till stallet !! Äntligen milt och härligt väder ute solen var t.o.m. framme en liten stund, fick massa vårkänslor i kroppen. Gumman fäller supermycklet hår just nu stackarn hon vet inte om det ska vara vinter eller vår ! Vi tog en tur till travbannan och tillbaka det var lagomt i dag, hon har ju trots allt ståt i en hel vecka utan att få röra på sig pga kylan.

I eftermiddag ska jag hälsa på jimmy en sväng han fyller 31 och har fest !! Ska bli kul att komma ut och träffa folk och se hans nya lägenhet. Men annars blir det bara lungt för min del ingen utgång eller så jag åker dit för att träffa folk och ta en kaffe !

Oj oj nu måste jag göra mig klar klockan har dragit i väg !! Det tar alltid längre tid att vara i stallet än vad man beräknat ...........men mysigt ät det !!!*KRAMELIKRAM ALLIHOPA A*

Den bitande kylan fortsätter i Timrå/sundsvall ligger runt -24 grader nu !! Vill helst inte gå utanför dörren, så stallet får vänta mot helgen. Hoppas på mildare väder så jag och gumman kan ta oss ut på en lite längre ridtur och härja i snön !! Jag har satt en gräns på över -14 så blir det ingen ridning för min del,Inte kul för varken mig eller gumman då!

I dag blir det bara till att dona och greja hemma, tänkte försöka tvätta och städa undan en hel del så jag blir helt fri ifrån det mot helgen. Jag tänkte även gå igenom lådor,mitt smink,kläder och kasta det som jag inte vill ha kvar. Jag är bra på att spara saker tills lådor och dörrar knappt går att stänga. Känns så skönt när det äntligen är gjort. vet att min garderob för sängkläder och handdukar är ett endå stök och den dörren vill åka upp av sig själv hela tiden nu, så dax för en rensning där också ...!!

Mitt nyaste pony fynd är en tuff variation på vanliga Milky Way, hon såldes bara i vissa länder i Europa (Tyskland framför allt). Kallas för Milky Way (white star variation) hon har VITA stjärnor på kroppen i stället för SILVRIGA !!! Hon dyker inte så offta upp i sverige och kan vara riktigt svårt att finna ! Men i övrigt en mycket snygg pony i cool pose tycker jag. Har båda versioner av henne i min samling även henne som moc.
Lägger upp bilder på båda versionerna av henne så ni kan se skillnaden !!!

Ha det bäst/Kramisar !