Äntligen är måndagens arbetspass gjord och snabbt gick det !! Det måste vara för att jag har skaffat mig en supersnygg rosa underbar alldeles egen ipod nano 6 e 16 G utan den skulle jag gå under på jobbet !! I ren stress råkade jag lägg till en massa låtar på den en del som jag tuvär inte vill ha ,jag får rensa den sen just nu är det bara skönt att ha en himmla massa bra musik att lyssna jag är jättenöjd och överlycklig över den lila rosa saken!!!

Det börja bli löjligt jobbigt att göra matlådor nu! Jag har ätit pasta så jag vill kräkas, men potatis,strips eller mos tycker jag inte alls om att värma i micro. Tror jag ska börja köra på ris ett tag framöver eller varför inte ta varannan dag med ris och pasta !! Så får det nog bli, om jag skulle bli ledig någon dag så får jag lyxa till det med potatis eller tacos som jag lägntar så mycket efter.

Första advent var jag ledig och oj vad fort det går snart är julen här ! Jag var till stallet och julpyntade stjärnas box med massa glitter och julstjärnor i lördags det blev superfint. I söndags var jag,syrran,liam och noel på julmarknaden i timrå,men tuvär känns det som den håller på att döut? I morgon efter jobbet ska jag och syrran på birsta city för att shoppa klart dom sista julklapparna .....=D

ja det var lite update från mig !

Ni få ha det =DDet var ett tag sen jag bloggade nu ....!!! jag som alltid brukar vara bra på att uppdatera min blogg,jag måset få be om ursäkt för min lathet! Veckan som varit har gått jättefort,nu har jag varit på jobbet i ca två veckor och det känns som en evighet. känns som jag känner alla där jättebra och att jag kan min grej,det är inget nytt längre. Som tur är har vi inte börjat jobba så mycket kukig övertid ännu tack och lov, men jag vet att det kommer snart och då får jag bara blunda, kämpa och tänka på att det ger några extra kronor på kontot. Måste få tilllägga att detta jobb är en sånt man bara halkar in på när man absolut inte har något annat på G för skulle man jobba där på heltid så skulle man inte vara människa sen =/

Jag har kommit på att jag bara gillar el-brygg kaffe eller kok kaffe ! Gillar absolut inte vanligt bryggkaffe för det första smakar det rikigt illa sen blir kaffet aldrig hett i den ?? Vi kör tuvär sådan på jobbet och kaffet smakar gammal och avslaget jämt även om det är nygjort .........kräks....!! Börja man bli gammal när man klagar på kaffet på jobbet eller ??

Annars har jag tagit det mega lungt i helgen!

* fredags efter jobbet var jag upp till syrran och åt rikigt god het kyckling och en härlig choklad kaka med hallon till efterrätt. Anders och Marielle var också där, det är alltid lika roligt att träffa dom!

* Idag har jag haft STOR städning på chemat. I kväll blir det lördagsmys i soffan med the och se det underbara programmet så mycket bättre ! 

* i morgon blir det stallet och storloppis! Jag ska också göra någar matlådor att slänga i frysen tills den nya arbetsveckan börjar! Alltid bra att ha några lådor i frysen att ta fram om man inte hinner med att göra mat jämt. Jag försöker att göra bra mat varje dag och hittills har det gått jättebra !

Jag har hunnit med en hel del i helgen endå även fast jag hade bestämmt mig för att bara ta det lugnt och vila upp mig!

Ge mig mer styrka !!!
Krammmmar/A


Snart är helgen slut oj vad fort den gått bara för att man börjat jobba !!! jag måste erkänna att jag känt mig helt slut haft lite ont i ryggen och varit mega trött. Men det känns bra att jobba,den som inte dör den härdar hi hi hi ! I fredags direkt efter jobbet var jag och håkan och åt på biteline underbar taco buffe ..det var rikigt gott sen var vi på bio och kolla på cornelis filmen, vi tyckte att den var rikigt bra !! senare på kvällen var vi och hälsade på en vän till mig Nina drack kaffe och surrade gamla tider ....Tack Nina & Håkan för en helmysig kväll, det var rikigt härligt! Sånt som gör livet värt att leva, så skulle man hafft det varje dag ........=)

i dag har jag städat, tvättat och gjort en hel del klart inför en ny arbetsvecka. Nu ska jag snart dra till stallet en sväng och rida sen blir det hem och ta det lungt. man känner att man orkar inte vara uppspidad hela tiden man måste börja lära sig att varva ner .......! i kväll blir det ensam mamma söker med kaffe, det tycker jag är mega skönt att bara sitta och mysa framför tv till ett bra program ! Sen blir det hopp i säng tidigt för att orka upp kl 06.00 i morgon bitti ...............!!


Vill säga stort varmt grattis till värdens bästa stora syster Linda också som fyller år i dag!! Hipp hipp hurra på din fördelsedag ....många kramar på dig syrran =D
Kramelikram på er/A