En Glad start på dagen !!

I morgon ska jag äntligen gå och klippa mig yeeee! Tror att jag bara toppar håret nu mot vintern,kan vara skönt att ha det långa fladdrande håret kvar. Ganska skönt att bara kunna dra på sig en mössa eller att sätta upp håret i en svans i vinter och slippa stå och fixa med håret! Tror att jag gör rätt val,ska klippa frisyr mot våren/sommaren i stället. Det ska bli riktigt skönt att bli av med alla kluva och toviga toppar kunna dra handen igenom håret utan att fastna ...!

Jag funderade också på att göra en tjock slinga i håret i lila, se om det går att göra i mitt nästan svarta hår ?? Men det skulle vara rätt coolt nu i höst !! svart och lila är så snyggt tycker ja !

Efter klippningen blir det stan en sväng med syrran! Tänkte gå och kolla på en tröja som jag sett på HM finns i flera höstiga färger som lila,grå,blå,puder rosa osv. Hoppas dom finns kvar i stan när dom var helt slut på ikea ! Se om jag ringer helena en sväng när jag endå är i stan och kollar vad hon gör ?? Skulle villja hitta på något riktigt roligt, det är endå fredag....=P

Skulle villja ut och rida en sväng också men det tar jag nog på söndag. Till veckan som kommer skulle jag behöva ta mig iväg på Etic och träna. Den här veckan har jag ätit mycket go saker och kalasat på en hel del!! Livet är till för att njutas men jag mår bra av att träna så nu jäklar ska jag komma ikapp igen!

I onsdag köpte jag en efterlängtad bok-ego women av carolina gynning ! Kan vara skönt att ha något att läsa i höst, även om jag är mega dålig på det så ska jag försöka. Biografier är intressant att läsa tycker ja ...=)

Tack alla fina människor som finns i mitt liv/tack ! Tokig my little pony samlare som jag är så är jag medlem på ett my little pony forum som heter druvdalen! Där har jag börjat lakt upp bilder i från min privata pony samling! Det blev mycket lättare att lägga upp bilder där än här på bloggen! Ni som är intresserade kan följa mitt samlande där, tryck på länken längst ner på sidan så kommer ni till rätt adress. Tuvär så kan ni inte kommentera där utan det får ni göra här på bloggisen.
 
Lägger upp en bild på mitt nyaste pony tillskott i samlingen. Det är ett Komplett set med alla 12 birthflower ponies som jag råkade komma över från en tjej som sålde allihopa tillsammans i set! Varje pony representerar en månad på året. Denna månads speciella blomma finns illustrerad på ponyn, och bär även dess namn! Dessa ponies är underbart vackra och kluriga att finna p.g.a att dom var MAIL ORDER ONLY !
 
 o Carnation [Jan]

o Violet [Feb]

o Daffodil [Mar]

o Daisy [Apr]

o Lily of the Valley [May]

o Rose [June]

o Waterlily [July]

o Poppy [Aug]

o Morning Glory [Sept]

o Cosmos [Oct]

o Chrysanthemum [Nov]

o Holly [Dec]


På bilderna ser ni dem stå med januari längs bak i vänstra hörnet, sedan går de i turordning sidleds fram tills december som står längst fram i högra hörnet.


http://druvdalen.forum24.se/druvdalen-about11826.html

LOVE/A

I veckan var jag och systeryster med familj och hälsade på Anders och Marielle ! Dom har skaffat en liten supersöt ullboll till kattunge som man inte kunde släppa blicken i från en liten TIGER! Tror att det är mycket norsk skogskatt i honom, han kommer nog bli rejält långhårig med toffsar på öronen. Passade på att ta några bilder på honom när han låg och myste på soffan !

Nu ska jag göra mig klar för kalas till lille NOEL han blir 1 år !!
Har köpt en supergullig smurf pyjamas i två delar och barn bestik med hitta nemo på till honom ! Tror att han kommer bli jätteglad över pressenterna trots att det inte blev några nya roliga leksaker..=D

Nu ska jag slå in noels pressenter ....!!

Ha det bäst kramar !!