Här sitter jag med morgonkaffet i knät och njuter av solen som strålar in genom fönstret allt känns helt underbart  just nu!! Önskar att det kunde få kännas så här härligt varje dag !! 

Idag ska jag bara ta det lungt, se om jag sätter upp en hylla i köket som jag fyndat på loppis! Den måste målas om först från tråkigt trä till vacker vit !! Tycker att det är så roligt att pyssla och måla så det blir en pice on cake för mig ! Har en hel del fina burkar,kanna,porslin,ljuslycktor mm som jag skulle villja ha framme och inte ha inslängd i skåp som får ta plats på denna köks hylla ! Tänkte försöka få allt på denna hylla att gå i vitt och ev ljusblått,kan bli en liten utmaning det !!!

Det har blivit en hel del loppis rundor sista tiden man jag tror att det beror på det vackra vädret, man vill komma ut på alla sätt och vis ! Det är roligt att bara gå och titta även om man inte hittar något att köpa ! Äntligen går det mot sommaren och loppisarna öppnar !!!
LOVE/A

Sitter här och sippar på en kopp kaffe och funderar på livet! I dag har jag varit på arbetsinterjuv och det gick mycket bra,få se om jag passar för jobbet eller inte,på tisdag då ska jag prova på det "perssonlig assistent"
Har inte jobbat så mycket inom vård och omsorg tidigare så det ska bli spännande på ett skrämande sätt !
Typiskt mig att hoppa på nya utmaningar hela tiden ....!!

Har också hunnit att varit upp till stallet en sväng där blåste det STORM hö och hinkar låg huller om buller och hästarna lekte i hagarna ...!!! Oj vilket blås vår väder vi fått, kan säga att det blev tuvär ingen ridning för mig i dag. Hoppas vindarna vänder så det lugnar ner sig så jag och gumman kan ut på tur snart igen,saknar ridningen direkt så får jag inte kan sitta upp i sadeln!!

Visar stolt upp mitt kompletta my little pony prinsess drak sett som har jag lyckas fått ihop efter många år !!

Blå-smoky-auktion
Grön-Prickles-fått av Malin
Röd-Fiery- Fått av Nathalie
Rosa-Sparks-auktion
Gul-Flash- Loppis
Lila-Spiny- Loppis

Rosa/grön-Spike kom med dröm slottet- fått av Lunkan !Viste e dom rikigt fina !!

Pöss&kram!

I dag har jag hängt med en av mina bästa vänner Jenny! Hon e världens härligaste brud som är fylld med massa energi !! Vi tog en fika hemma hos mig sen gick vi en skön långpromenad med hennes lilla knähund Shadow !! Jag har också hunnit med massa bra saker i dag, gjort en lista nedan över hur min dag sett ut! Jag känner mig rikigt nöjd över dagens insatts måste jag erkänna !! Tänk om varje dag kunde vara som denna oj vad mycket jag skulle få gjort på dagarna ....!!

* Umgåts med jenny!
* Sökt ett par jobb!
* Bokat klipp tid
* Dammsugat
* Tvättat
* Diskat
*Telen

* Bloggat*
KRAMIZAR !