Söndag och jag har bara chillat :)
Fan vad nice det är att bara vara ibland, greja och pyssla på hemma ! Sitter nu och njuter av en kopp kaffe och marabou kakor och läser bloggar !
 
En ny pony har kommit till samlingen Princess Moondust! Har alltid gillar princess ponies,tycker att dom är rikigt vackra, tuvär ägde jag ingen som liten men nu har jag snart alla i min pony samling ! Hon har fortfarande kvar sin orginal rosa färg i håret och riktigt gul och fin kropp !! Hennes tissel är oklippt och fint som det ska vara :) Är en stolt ägare över henne .......!
 
 
Kramen/A
Oj här har det ståt still ett tag nu,kanske lite för länge :/ Själv har jag haft fullt upp med jobbet vi har haft start hästar överallt så det har blivit tidiga morrnar och sena kvällar. Har min egen häst också som ska pysslas om efter jobbet, har varit ute och ridit en del och ikväll ska hon få ducha !! Tuvär så har det oska och regnat nästan varje dag nu så man har värkligen fått tvinga sig ut i gummistövlar och regnrock !!!
 
Några nya pony vänner har kommit till samlingen !! Tuvär så blev det inte dom bästa bilderna men bättre än inga alls,min kamera är som vanligt rikigt dålig :/
 
 
Vist är dom fina, lyckliga jag :D
 
Kramis/A