Bjuder på några bilder i från min släkt!!
Hälsade på mormor och min kusin Henke förra helgen.
Självklart fastnade jag syrran och söta liam och Noel på bild också !!
Här kommer gänget !!


I dag har jag hafft en riktig SLÖ HEMA dag och nu har jag gjort te paus från allt ett tag och bloggar!!
Klev upp runt 09.00 tiden som vanligt kan jag inte sova längre ? la mig hyffsat tid i går kan ha med det att göra eller för att jag är varn att kliva upp med tuppen på vardagarna !! Skönt att bara var hema och pyssla på. I dag har jag haft städ dag plockat och noppat överallt i lägenheten, ska damsuga och skura sen!!!

Jag har satt upp några ny gamla tavlor på väggen som jag har hafft liggandes. Jag har också gjort en snygg väggmålning ute i hallen. Tänkte tapetsera om men men men få se när det blir. Akut behov att byta golv i hallen och i köket först. Vill ha ett fint ljust golv,ska börja spara pengar till det! Tycker att det är rikigt roligt att fixa hema,synd bara att det är så grymt trångt i en lägenhet,bara att man ställer en snygg ljuslykta på golvet så ser det stökigt ut??

Måste röja i garderoben igen har ca två påsar med kläder,jackor som ska bort!! Less att det rasar ut kläder och grejor när man öppnar dörrarna! Men det är snart fixat! Känns att det börja gå mot lite ljusare tider när man börjar få mer ork, men det är endå lååååångt kvar till sommaren.

Håll ut mina vänner snart kommer solen och smeker era kinder =DNu har jag och tränat spinning ca 2ggr i veckan regelbundet i ca en månad. Oj vad jag känner mig duktig och det känns så skönt att träna regelbundet att man har kommit i gång och gjort det till en bra vana!
Stor kram till mig som är så duktig....GO GO GIRL!!!

8 tips till dig som vill börja spinna!

1. Drick alltid vatten innan cykelpasset börjar. Ta med en plastflaska in och häng den på cykelramen så att du kan dricka även under träningen. Ta även med en handduk.

2. Jympadojor går bra, men de får inte vara alltför mjuka, då riskerar foten att "somna". En sko med lite hårdare sula, typ tennissko, är att föredra.

3. Vadderade cykelbyxor är sköna, liksom dubbla tajts. Men viktigast är att kläderna sitter åt skönt på kroppen och inte fladdrar för mycket. Kortbyxor och t-tröja duger utmärkt.

4. Ställ in styret så att det kommer högre än sadeln.

5. Låt spännremmen på trampan "sticka ut", då är det lättare att själv reglera åtdragningen av foten under passets gång.

6. Trampa inte fortare än du klarar av. När ändan börjar "studsa" på sadeln så cyklar du för fort eller på alltför lågt motstånd.

7. Slappna av i axlar och armar så sparar du dessa från onödiga spänningar. Håll fingrarna och tummen på samma sida runt styret.

8. För att orka spänna magen när du står upp och trampar bör du komplettera spinningen med lite styrketräning för mage och rygg. Antingen på gymet eller i hemmet.

Lånade dom bra tipsen från aftonbladet Publicerad: 2000-10-06 till er som vill veta =)