Sitter och lyssnar på härliga bandet Bullet i kväll, sms med tobbe och bloggar för fullt !!!

kom på att jag ska lägga ut några riktigt härliga inrednings tips/bilder tagna direkt från naturen!!! Har hittat dessa sköna bilder när jag har bloggat runt blivit att jag sparat dom och nu vill jag dela dom med er. Jag gillar att vara ute i skog och mark och då kan man på ett billigt och fantasifullt sätt ta hem inredning till sitt hem. Det är bara fantasin som sätter gränser !! Stenar,mossa,kvistar,löv,frukt och olika torkade bär mm. Kom igen och våga släpp in naturen.........!!!


Hoppas ni hittar något ni gillar och får massa härliga ideer som jag fick när jag såg dessa bilder !! Ska försöka göra mig klar till natten nu ta hand om er och era hem därute/ god natt och många kramar !!!
I dag lördag är jag rätt seg efter gårdagens festande jag nybba och jimmy var ut på Club deströyer i sundsvall och lyssnade på skön klassisk hårdrock och träffade trevligt folk bla Tobbe !! Igår var det mindre folk där än vanligt,kan ha att göra med det ruggiga höst regnet som varit några dagar nu. Har man varit ut denna månad tror jag det blir lungt ett tag igen, jag är igentligen absolut ingen krog människa även om jag tycker att det är roligt att träffa folk och kolla på söta grabbar !!!

Har nyss kommit hem från stallet på alnö, har varit och träffat Janet,mattias och deras nya häst donne! Ann-helen är här och hälsar på oss i helgen hon bor i stockholm i vanliga fall ! Det var rikigt roligt att träffa allihopa igen och speciellt donne då, han är en rikigt snygging och bara ett och halvt år så han kommer växa på sig och bli en rikigt fin valack!! Måste säga att det är något vist att vara i stall, man känner lugnet ! Tog några bilder på pollen ....!

Nu ska jag göra mat och glo på tv !!
Hare bäst/kramar !!


Lägger ut några bilder på min nya boxskylt som jag har fått av Catherine ! Tuvär lyste solen starkt in i stallet precis så det var inte alls lätt att få en bra bild! Den är i helt underbara,färger och en pony på den det kunde inte bli mer jag !! Vet att det är några i stallet som blev avis på mig för min förbaskat fina box skylt.

Måste bara visa Skylten ovan, det är min gammla boxskylt som jag har hafft i många år! Fick den av Angelica som hade varmbloden chicco star hos oss för många år sedan. Den har en gång varit vinröd,grön och gul i starka klara färger, skylten är verkligen helt slut nu !

Min nya boxskylt gjord av C Den är helt underbar !!!! Kanske blir att jag sätter en svart ram runt den också,men jag gillar den som den är. Tack C för underbar skylten =)

Kramisar på er !!