Äntligen har man fått lite färg på kroppen !! Det var sjukt härligt att bara ligga på stranden i går och sola,jag tog även årets första dopp  ! Det var varmt och skönt och extremt mysigt att soltorka ! Idag tänkte jag vara försiktig i solen så jag inte bränner mig med tanke på hur länge vi var ute i går,det blir en härlig ridtur senare i kväll 19.00 tiden. Då har det nog hunnit att svalna lite men solkrämen smörjs endå på,man kan aldrig vara FÖR försiktig!! Jag är ganska känslig mot solen,endå har det blivigt betydligt mycket bättre med tiden och åren för när jag var yngre var det hämskt vad röd och blåsor jag fick på hela kroppen för lilla minsta !!

Igår kväll när jag kom hem från all solning/stall så hade jag extremt lite att göra så jag pimpade en kuvertväska som jag har köpt på loppis för 5 kr ! Köpte massa olika nitar på panduro sist jag var på bisrta med syrran och nu fick jag bruk för dom !! Kolla vad snygg väskan blev, över min förväntan !!! jag tycker att det är så roligt att pyssla på med allt möjligt,bara fantasin som sätter gränserna !!

Wooola !!Väskan före: (Vanlig och tråkig) det var t.o.m ett litet hål på framsidan där jag började att sätta första niten !!Väskan efter: Cool med många snygga nitar i olika storlekar. Tänk vad så lite kan göra så mycket !!

Ha en fortsatt trevlig sommar/kramar!
Underbar sommar morgon med mycket sol !! Tur att syrran ringde och väkte mig tidigt i dag för jag hade en del viktiga sammtal att ringa och sen vill man inte sova bort en sån här fiiiiin dag !

Idag är det finväder och läge för att ta med badkläderna och lägga sig och sola på någon strand !! Försöka få lite färg på sig och bara slappa vore inte alls helt fel,ska köpa vatten och honungsmelon att ta med. kanske alla mina 50 myggbett som jag fick i midsommar försvinner,kanske kan man sola bort myggbett hmmm ???

Nu blir det en mycket ful vana frukost vid datorn kaffe & macka ! Sen hoppa i bikinin och det bär iväg till soooolen !!!

Pööösssssa !!Har köpt tre st nya linnen i från H&M i veckan! Slit och släng linnen dom var billiga och snygga tycker jag,roligt med färg i sommar !! köpte tre st på direkten,sen har jag LOVAT mig själv att inte köpa mer kläder på ett tag för jag har redan så mycket som ligger ;)
Idag har jag till frukost läst alla mina vänners bloggar !! Det börjar bli ett gäng bloggisar nu och det är kul att följa med er ....!! Tycker att det är så jäkla roligt med bloggar alla borde ha en !! Idag var tanken att jag och janet skulle umgås en sväng,vi tänkte åka upp till stallet och janet ska rida stjärna gumman. Men tuvär verkar det som att vädret är ostadigt med regn,blåst och ev åska så jag vet inte om det blir av !? Känns roligare att vara ute när det är fint om hon ska rida ..! Vi får vänta och se hur vädret tar sig annars flyttar vi träffen till efter midsommar !!

Idag måste jag även gå på bolaget och shoppa sprit,bacardi,cider mm till midsommar ! Jag har mina mojito men tänkte lyxa till det med lite mer och finare dricka. Det kommer att bli en härlig kväll med vänner,god mat,musik och härlig dricka! Vi vet inte rikigt vart vi ska vara ännu,kanske blir här hemma hos mig eller så drar vi vidare till någon galen fest ! Ska städa min ballis också ifall vi vill vara där. Just såna här helger önskar man att man kände någon med stuga så man kunde vara där och ha roligt !! Tycker endå på något konstigt sätt att just midsommar är så mysigt ?? igentligen vet jag inte varför ? Känns så kärleksfullt på något mystiskt sätt !!

Vad ska ni göra på midsommar ?? Tell meeee !

Pössa pöss/A