Hej :)
 
Fortfarande semester men nu börjar det blir få dagar kvar, blandade kännslor ! Idag har jag varit med syster och hennes fina barn, vi har varit ute och käkat glass och kollat på en loppis !! Bara mysigt att hänga runt och umgås :)
 
Fick ett sms i telen om ett paket som kommit och det är en samlar bok om my little pony som jag vellat ha en längre tid * The my little pony collector s iventory * Satt mig på balkongen med en chai latte och kollade igenom boken, så roligt att titta i den. Tror inte att alla pony priser/ pony värdet, stämmer riktigt med ponies i sverige/svenska pony samlare. Det är superfina bilder i den och text om ponies, skulle rek alla pony samlare att köpa den :) Jag har fyra stycken my little pony samlar böcker nu och jag älskar dom !!!
 
Ikväll blir det bara lungt här kanske med lite pyssel och en bra film :)
 
Love my little pony/A
 
 
 
Tog sovmorgon idag till kl 10.00 och då har jag tagit en rejäl sovmorgon enligt mig ! Idag är det äntligen sol ute,så jag ska passa på att gå ut och få lite ny energi sen, finns inget bättre än sommar och sol :) Är inne på min sista semester vecka så det gäller att passa på att njuta !!
 
 
En ny pony har kommit till samlingen det är Moc Bon Bon/spanskt kort ! Jag brukar inte köpa så många moc ponies bara dom ponies jag tycker absolut bäst om !! Det har hunnit blivigt några stycken moc ponies med åren som samlare :)
 
 
Vist är hon fin Bon Bon :)
LOVAR att jag ska lägga upp en lista och ev bilder på alla moc ponies som jag har !!!
 
Ha det bäst/Kramar på er !!
 
:)