Snö snö snö det snöar igen urs vad jag blir deppig av all snö och kyla !! Har nyss kommit hem ifrån jobbet. Tänkte fixa lite hemma städa och greja,slipper jag göra det i helgen och kan jag ägna sig åt något roligare. Funderar på att åka och hälsa på maria w en sväng ska höra med rikard om han har lust att hänga på dit. Tänkte även unna mig att se en bra film med liten godis påse,kanske blir det en bio med syrran =P....!!

Tänkte komma med ett hett musik tipa till er som är intresserade. Tycker att ni ska köpa SCORPIONS nya album *Sting in the Tail* den är grymt bra. En stor stjärna för att Tarja Turunen sjunger med på plattan. En av mina absolut favoriter  LYSSNA LYSSNA...=))

Tack och tack för i går! En riktig mysig kväll med härliga människor,vackra ljus och en helt underbart gooood kladd/choklad kaka med coccos att mumsa på !! 

Jag köpte ljuslyktorna på bilden nedan + att man fick tre olika dofter med ljus till. Två av varje ljus mullbär,vanilj och jordgubsrabarber tror jag det var ! Längtar tills dom kommer,oj vad fint det kommer bli och vad gott det kommer att lunkta hos mig med partylite ljus mmmmmm =) Tänkte ha ett partylite party hos mig framöver så är det någon som är lite sugen på att komma så är ni varm välkommen!

I kväll ska jag spinna! Känner mig superladdad nu hoppas jag gör det i kväll också ....! Känns skönt att få röra på kroppen varit lat i helgen och mest bara varit inne. Ska ut och rida någon dag i veckan också men det är så tråkigt väder med slask,mjuka lervägar och is inget bra underlag att rida på. Min lill gumma vill bara hoppa över alla vatten pölar,lite fin om fötterna *hon e en mycket vacker dam* Till helgen blir det absolut en längre ridtur. Hoppas på bra väder med masssssa soooool.

Ut i naturen med er ....=)
Nyss vaknat tog någon tim lyxig sovmorgon i dag! ska snart ut och gå en sväng med nybba. i eftermiddag ska vi äta tillsammmans med syrran,Liam och Noel blir mumsiga fraswofflor med grädda och sylt!

Tycker att det är så skönt att vakna och inte ha några måsten som jag ska göra utan att bara lala omkring! Har suttit en stund vid datorn och kollat in partylite hemsida. Ska på partylite party i kväll till marielle och anders. Jag ska köpa några nya doftljus ?? Såg också ett par jättevackra ljushållare som jag skulle villja ha !!! Tuvär så har jag inte så mycket pengar,gjort av med mer än vad jag trodde denna månad men men ...Vill ha vill ha !!!

Nu ska ja gosa med mina söta katter vincent,måns och cesam. krypa ner i soffan och mysa en stund och fika =)