Klev upp tidigt och skulle gå och handla frukost, råkade kliva upp så tidigt att affären inte ens hade hunnit öppna ?? Pensionärs VARNING på mig! Som tur var träffade jag kent och små grabbarna på byn så tiden gick och jag kunde in och handla efter en stunds småprat !!

Blev ingen ridning idag pga det tråkig och dåliga vädret "REGN" !! Eftersom jag har haft gumman i ca 13 år och hon är 20 så väljer vi våra dagarn när vi vill ut på tur! Helst ska det vara fint väder iallafall uppehåll! Kom ihåg dom första årena när jag hade henne så var vi ute i värsta vädret,26 minus och regn,blåst eller snöstorm men det gör vi inte nu för tiden. Blir man klokare med åren eller bara mer bekväm ??!

Äntligen har jag satt igång med mitt pyssel project !! Jag köpte gamla skärp sist jag var på loppis också köpte jag nitar,läderband,tygklister mm på panduro! kom på den brilljanta ideen att jag ska testa att göra egna pannband till mina träns !! Måste erkänna att jag blev rikigt nöjd och glatt överraskad hur jäklars bra det blev och riktigt roligt var det !!! Jag kommer garanterat att göra MÅNGA fler pannbad ......!!!

Vilket tycker du blev bäst??
Ska skaffa ett brunt träns tycker inte att alla pannbanden passar till det svarta, löjlig som jag är  !!Tack så mycket Catherine för det fina tränset !! Lovar att det kommer bilder när gumman har det på sig med olika pannbanden,ska bli roligt att se hur hon passar i dom !! Vilket som ser snyggast ut på plats !! Ha det bäst många kramar/A

Godmorgon i stugan !!

Tror att jag har sovit för mega mycket att min kropp säger åt mig att nu måste du göra av med en massa energi innan du sover igen,för i natt vaknade jag runt 04.00 tiden och var superpigg!! Tänkte kliva upp då men kom snabbt på att det finns inget att göra vid den tiden så jag somnade om efter en lång stund och vaknade runt 08.00 tiden igen !!!

Idag blir det bara stallet!!! Ska rida i en ny snygg sadel+pad som jag kommit över för en LITEN PENG ! Tyckte mest att det kunde vara en rolig grej att rida i westernsadel! Tycker att den är kanon snygg och passar perfekt på min skönhet ! Klart att hon ska få en western sadel när hon är 20 år,man blir aldrig för gammal för att testa på nya grejor ! Så det blir ut på tur och förhoppningvis ska jag försöka få någon att ta några snygga bilder på oss om det går !

Ska göra min en tur in på hööks också för att köpa en ny sadelhängare, fattar inte vart jag ska få plats att hänga upp sadeln i vårat lilla och överfulla stall?? Vill absolut ha den i stallet så jag får väl försöka att göra den en plats men det blir kämpigt ! Önskar mig ett eget stall med en MEGASTOR SADELKAMMARE! Ska också köpa en ny snygg grimma som jag såg på hööks med flugband ! Att det ska vara så roligt att handla häst grejor ....=)

Nu blir det en kaffe sen ut i solen på hästryggen !!KRAMAR/A

Vaknade av det dåliga vädret regn regn regn och mycket tung luft ! Det är faktiskt jobbigt att vara så väder känslig som jag är känner direkt i min kropp när det ska bli dåligt väder som regn och oska, blir tung och får ont i huvudet ...!! idag vaknade jag av att det spöregnade och att luften är jättetjock ! Undrar varför man påverkas så ?? Varför bara vissa människor påverkas eller gör alla det fanns dom inte vet om det ?? Tung fundering !!

Idag ska jag fusk sola en sväng på två bleka kompisar och sen ska jag vara med syrrans små troll, Liam och Noel några tim !! Få se vad vi hittar på skulle vara roligt att baka eller bygga armband,lägga pussel,spela, mm. Listan kan göras lång, tur att dom har en moster som gillar att pyssla och har barna sinnet kvar =D 

Nu ska jag fika !

KRAM/A