Vilken underbar dag äntligen har värmen kommit till oss i Sundsvall/Timrå !! Varit tropisk värme i dag på dagen och åska och spöregn på kvällen. Blixade så det dånade i hela timrå och i morgon skulle det bli kanon varmt igen ...wiiiiiiiiiiiii! Solen måste vara absolut det bästa som finns, jag bara älskar värme !

imorgon ska jag och uffe ut på picknick, tänkte göra fruktsallad,dryck,och andra go saker att ta med oss ut i det gröna. Man måste göra så när man tuvär bor i lägenhet och inte har egen tomt med grön gräsmatta. Picknick är bättre än inget för man blir tokig av att sitta inne när det är varmt och go väder ute. Tänkte ta en tur förbi gumman min på kvällen och ta en kvällsridtur. Det börja nästan blir för varmt att rida på dagarna nu,man får ta det lungt i så fall. Se om vi får sällskap av Julia och plutten ..=D


Lägger upp några blandade sommar bilder b.l.a på min krafftfulla gumma i stallet som jag verkligen förknippar med sommar "gräsklippar hästen"!!! Sen en bild på min bästa lillebror Anders hemma hos honom där han sparkar boll med min systers barn Liam och Noel! Sista bilderna är på mig,Liam och Noel när vi är på Hospis i sundsvall och hälsar på min älskade farmor Gullan.

*kramisar*Midsommar ...!!

Midsommarafton är den högtid på året eller fest om man ska kalla det för vad det egentligen blir av det hela. Det är en gammal tradition som ligger bakom firandet av midsommarafton. Den urgamla traditionen började redan på Vikinga tiden då man ville fira midsommaren. Man firade i och med den här festen att det var den längsta dagen på året och att året hade vänt. Nu skulle det bara bli mörkare och mörkare.

I går var jag och Håkan och firade midsommar i Fränsta! Vi var på Riddar live show mitt ute i naturen. Det var riktigt mysigt och skön solig dag! Alla i live gruppen var jätteduktiga och såg ut att ha kul. Jag skulle gärna vara med i live gruppen eller nåt liknade med min gumma för det var folk från byn som deltog inga proffs,men tuvär ligger det för långt bort. Synd att det inte finns någon liknande grupp i Sundsvall,hade varit riktigt skoj!?? Extra roligt var det att det fanns många karlar med i gruppen inte bara kvinnor !

På kvällen stannade vi till vid en sjö och gjorde upp eld. Hade vi med oss grillkorv och kaffe satt och pratade om allt och inget! Det var hur mysigt som helst riktigt skönt att vara nära narturen. Det är som balsam för själen!!

I kväll blir det midsommar firande hos Roger ! Han ska ha en liten fest med party tält,grillning,gamla traditioner som sil,ny potatis,sallader och massa öl och mojito! Ska bli hur kul som helst och vädret värkar lovade också !
Nu är det bara att duscha och byta om till något snyggt sen dra i väg på nästa tillställning..sova får man göra i graven ....

Ha en fin och skön midsommar !

♥ Lördag 19 juni Noels Dop ♥
Dopet var jättefint och Noel var så otroligt snäll och söt !
Liam var gullig som vanligt =)

Lägger upp några bilder från dopet. Tuvär glömde jag knäppa kort på mig själv i klänningen men det får ni leva med !

Puss ♥