Idag har jag haft en migrän dag men huvudvärk och trötthet hela dagen enda fram tills nu kl halv tio på kvällen!! Då är det bara att äta alvedon och helst ligga i sängen och sova tills man mår bättre. Går upp för att dricka och sen bara ligga igen,måste säga att det är rikigt jävla trissssst !!

Som tur är köpte jag en bok för någon vecka sen när jag och syrran var och shoppade på coop ! Ja ni hörde rätt en bok, jag som aldrig läser böcker tar ett helt år att ta sig igenom en normaltjock bok! Boken är en självbiografi om Ozzys liv ! Jag älskar Ozzy så jag hoppas att det ska bli en lätt match att ta sig igenom denna, har börjat att läsa och den börjar bra !!

Har också fixat en vit snygg bokhylla ovanför min sovrums dörr ! Alla mina böcker som jag äger fick plats där och snyggt blev det också. En kul grej istället för att mina böcker bara ska gömmas i skåpet under akvariumet och inte synnas. Böcker är riktigt dyrt så upp med dom på en hylla så att dom syns,sen blir böckerna mer lätttillänglig så då kanske det blir att man kolla i dom då och då ! Själv äger jag mest faktaböcker eller självbiografier eftersom jag inte gillar att läsa så mycket, bilder kan säga mer än tusen ord =)

KRAM/A:)

Äntligen torsdag och morgon ridning med carro och bell ! Det jobbigaste är att det spöregnade idag igen,hästarna och vi blev mer än dygblöta och leriga ! Känns endå skönt att vi kom iväg och gjorde stallet,för det tog verkligen emot ska jag erkänna! Nu kan jag vara inne resten av dagen med gott samvete och kolla ut på regnet! Ev blir det nog en bio i kväll med vänner och gotta !!

Har gjort det igen köpt en ny pony ! Vet att jag hade igentligen get mig själv KÖP FÖRBUD tills löningen kommer, men jag kunde inte motstå denna ovanliga skönhet ! Hon är en ALTERNATE BIRTHFLOWER PONY - Hon är decembers månads pony heter HOLLY! Det finns en pony för varje månad och alla ser olika ut, dom ponies jag helst vill ha i detta sett är naturligtvis december pony och augusti ponyn, men helst av allt hela settet !!! Är det någon därute som har någon av dessa ponies och vill sälja så är det bara att hojta till :)Holly är i Mycket fint skick,kan faktiskt inte hitta något fel alls på henne, rikigt MINT =D
Här kommer en lånad bild av alla 12 ponies !
Vist är dom rikigt fina =)

Vet att min kameran är piss dålig så bilderna blir lite suddiga,sorry !!

KRAMELIKRAM PÅ ER /Aklev upp tidigt idag och gjorde mig klar för en ridtur med Carro och Bell som vi bestämmt !! Tuvär var inte vädrets makter på våran sida i dag heller, det ösregnade och blåste som faaan men vi tog oss ut endå ! Snacka om bra miljöträning för hästarna och för oss också eftersom det var älgjakt i skogen intill där vi red. Vi hörde var vi tror var en bööölande älg med en hund skällande efter sig som kom mot vårt håll ! Som tur var hann vi galopera iväg innan dom ev kom ut på skogstigen där vi red =/ Phuuuu ibland ska man ha lite tur också, vill inte ens tänka på hur det kunde ha sett ut med två hästar med ryttare och en tokig älg med en hund efter sig möttes på den lilla skogstigen i laggaberg, vilken mardröm !!

Nu ska jag snart göra mig klar för att möta upp syrran och hennes små grabbar för att fara och käka någonstans på birsta ! Efter det tänkte vi åka till mormor en sväng och fika,blir alldeles för långt mellan ggr vi hälsar på henne jag har inte alls dåligt samvete över det hmmm =/ 


Ha det bäst och chilla lungt därute/kram A

* Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar *