Äntligen fredag !!

Fick en tim sovmorgon i dag,men eftersom min tele inte går att ställa om på knapparna fick jag kliva upp den vanliga tiden 05.50 satte jag mig här en stund för att driva på tiden. Tiden går alltid så långsamt när man väntar på något ? I dag på jobbet ska vi hämta möbler hos en tant bord,stolar,byrå mm sen ska vi åka och prata med några företag och göra reklam för oss ! Så ser min arbetsdag ut,ganska lugn sen är det hemgång! Den här veckan har varit lång tycker ja ..! När jag kommer hem i dag ska mamma plocka upp mig och jag ska äntligen åka och köpa en mobiltelefon,har varit ruggigt jobbigt att vara utan !!!!

Har köpt en cd med brolle som jag tycker var grymt bra:Brolle Jr Tolkar Cornelis (Album) Gillar man gamla trallviorna med cornelis så är denna cd bäst. Mycket bättre än orginalet tycker jag. sjäv tänker jag tillbaka till unga örnar tiden när jag hör dom,vi sjöng alltid när vi träffades och var ut på något tillsammans. Den tiden var riktig roligt,hoppas alla barn och ungdomar får uppleva det :)

Nu ska jag ut och trampa snö =P
MÅNGA KRAMAR TILL ALLA SOM VILL =)
Japp då var det dags för att testa spinning!!!
Måste säga att jag gått och gruvat mig helt i onödan för spinningen,trodde att det skulle vara mycket värre än vad det var. Eller var jag så inställd på att jag skulle svimma på cykeln så därför tyckte jag att det gick bättre än förväntat. Men jag känner att jag lever,att jag har en bak och två rörliga ben ha ha ha !! Jag tycke att det var riktigt jävligt jobbigt sammtidigt som roligt,jag ska nog tessta att hänga på några ggr så jag får upp kondisen, värst är endå att man får så jävla ont i baken. En annan jobbig sak var att dom hade en klocka mitt framör ögonen på mig så jag kunde inte låta bli att titta på den tic tack tick tack =/ Med grym musik och riktig motivation ska vi nog kunna fixa spinning en gån i veckan! En stor klapp på axeln till mig och min syster som tog oss igenom ett riktigt jobbigt spinningpass i kväll.

En annan riktigt jobbig sak är som ni kanske har märkt att min mobil telefon är DÖD!!!! Kommer inte ihåg när jag var utan mobil sist men det är plågsammt på något sätt,har man blivit så beroende av den ?? nästan lite skrämmande ! Den är det första jag hör när jag vaknar på vardagarna,alarmet som ringer och säger att jag måssssste kliva upp ur min sköna säng och den sista jag kollar på innan jag lägger mig för att ställa in tiden ??
Jag hade absolut inte tänkt att skaffa ny bobil på några år så detta var välldigt jobbigt,har inte sett någon modell som jag verkligen vill ha ??? Helst en nokia och jag vill att den ska vara rosa som min gammla mobbe men det kommer inte att hända. Jag och mammsen ska åka efter jobbet och kolla på en ny telefon till mig så vi får se vad jag kommer hem med,jobbigt att jag verkligen MÅSTE välja en kan inte vänta till sen eller tills jag hittar någon jag vill ha,man måste ha en telefon !!!

Det har gått super på jobbet !! Jag har tagit med några av mina egna grejor som mitt köks bord som jag ska måla vit som jag gjorde med stolarna och min brors fönster brädor som också ska målas vita! Började med dom idag så dom bör bli klar i början på nästa vecka,trodde dom skulle bli klar tidigare men vi fick lite jobb som måste göras först... Oj vad fina dom kommer att bli =D

PÖÖSsssssssssssssss!