Idag beställde jag nya sweden rock katalogen, funderar på att beställa en jättefin väst/klänning därifrån dom har mycket häftiga och vackra kläder !! Jätteplus är att NIGHTWISH (Anette och thomas) vackert pryder framsidan av katalogen bara det gör att jag verkligen måste beställa hem katalogen VILL HA NU...........inte alls fåfäng av mig jag bara älskar Nightwish :)

Hoppas att katalogen kommer någon dag till veckan, tycker att det är mysigt att ligga och kolla i kataloger helst på kvällarna innan jag somnar ett sätt att varva ner/Typisk tjej grej kanske ;)
 


Har kollat på min statestik och sett att det är en hel del som läser och följer min blogg men tuvär inte alls många som lämnar spår efter sig ?! Skulle vara roligt med några komentarer från er läsare, va inte så blyga !! ibland funderar jag på att lösenskydda bloggen, men jag tycker att det är så tråkigt så jag vill helst ha den öppen för alla !

God natt och kram !

Oj vad helgen rusat fram nu är det redan söndag ! Denna helg har varit superskön i fredags hade jag filmkväll med några goa vänner och i lördags så var jag och Håkan hos Annika och Thomas. Vi blev bjudna på go middag med dryck och hembakat !! Idag söndag ska jag bara slappa och ta igen mig inför morgondagens jobb, just nu sitter jag med en stor kopp kaffe i handen och kollar på så mycket bättre :)

I min pony samling fortsätter det att sakta rulla in några små prylar då och då b.l.a har jag ÄNTLIGEN hittat den STORA carry case/collectors case för my little ponies ! Den har jag varit ute efter ett bra tag nu och äntligen är den min !! Tycker att den är så himla fin och praktiskt, några av mina ponies ska få bo i den ...!! Det endå som är lite jobbigt att den var mycket STÖRRE i verkligheten än vad jag trott när jag bara sett den på bilder, så min plats brist blir bara större och större här hemma, men jag ska försöka finna ett bra ställe att ha den på !!!

LOVE IT!
TACK FÖR ATT NI TITTRADE IN & HA EN FORTSATT TREVLIG HELG
PÖSS&KRAM!!

Fy tusan vad dålig jag är på att blogg nu,få be om ursäkt men jag jobbar så hårt och mycket nu så jag orkar inte göra någonting när jag kommer hem !! jag jobbar på ett lager i birsta där vi packar jullådor till företag efter beställning ! Eftersom julen närmar sig med stormsteg så förstår ni att det är mycket att göra för oss på jobbet, inte en lugn stund ! jag har inte gjort mycket annat än att jobba just nu,men det är alltid bra med extra pengar  ........!!!

Några ponies har jag lyckas köpa under denna månad och en av dom är bla daddy Sunbrite ! Mitt pony samlande står absolut inte stilla p.g.a att jag jobbar utan det rullar på! Ser jag någoting bra så lägger jag vantarna på det direkt. Men som jag sa så sitter jag inte lika offta vid datorn nu som jag brukar göra så vist blir det lite mindre ponies och tuvär mindre bloggande,men det tar jag igen senare :)

Tagit några bilder på DADDY ponies som jag bara älskar och är rikigt STOLT över att ha i min samling! Jag har hela familjerna men gillar killarna lite extra så dom får vara med på bild denna gång! Kan säga att dessa ponies är mycket svåra finna idag! Den vita och rosa har jag hittat i ren slump på auktion för billig peng och den gula köpte jag av en annan pony samlare ! Har tagit mig många år för att finna dessa ponies och äntligen har jag kompletta familjer .....!!Dessa ponies är i underbart skick och heter :
Gul - daddy sunbrite 
Rosa - daddy meadowsweet
Vit - daddy berrytown

Stolt samlare e ja verkligen :)

Ha en trevlig helg på er !!

LOVE/A