Tänkte skriva ett snabbt och kort inlägg på bloggen medans jag väntar på att jimmy ska dyka upp!! I dag vaknade jag med värdens huvudvärk så jag har knaprat alvedon hela morgonen+förmiddagen hoppas på att det ska lätta tills i kväll. Det enda vättiga jag har gjort i dag är att gå till ica för att handla frukost,kattmat,middag och en STOR påse med godis tills i kväll "MYCKET CHOKLAD" ska ringa bror och kolla om han och marielle blir hemma i helgen för då tänkte jag och jimmy komma och hälsa på en sväng,blir roligt att dom får träffas tror dom kommer gilla varandra,se om vi ev åker och hälsa på mamma i kväll och ev en kompis till jimmy i morgon.....!! Vi hade tänkt att gå på bio också se "flickan som lekate med elden" men jag vet i fan när vi ska hinna med det?? Sen vill man hinna med lite ensam tid med varandra också inte vara stressa runt och hälsa på folk !! Tycker att det är svårt att hinna träffas i bland eftersom både jag och jimmy jobbar sen trännar han på gym nästan varje dag och jag har stallet,men sammtidigt är det tur att vi har det vi gör på sidan om varandra skulle bli tokig att ha en kille som sitter i knät på mig hela dagarna.

Älskar älskar älskar dig vännen !!!
Oj det var ett tag sen jag bloggade sist !! Allt har bara rullat på jag har börjat jobba nu på norrlack, jag gör om möbler "köksluckor,stolar,speglar,bord mm" till nya, lacka om bytter knoppar och handtag,sätter lister osv jag trivs bra med arbets uppgifterna. Börjar bli riktigt höst kallt ute nu och jag som åker vespa till jobbet, ni skulle se hur jag ser ut när jag åker i väg på morgonen,kan inte se klok ut har så mycket kläder på mig så hälften vore nog!! Blir så när man är jävligt frysen av sig som jag är !

I dag har monster måns flyttat till rikard ! jag packade alla hans saker när jag kom hem i från jobbet blev en hel ica kasse, borstar,kammar,schampon,balsam,handuk,matskål,filt,klösmöbel,kattlåda och massa leksaker mm. känndes lite konstigt när jag kom hem i kväll och inte måns var här,men jag vet att han kommer stormtrivas hos rikard. i början kommer han nog vara lite låg men efter ett tag tror jag nog att han kommer fram och blir samma vanliga övergoa måns. Sen gillar måns att göma sig ? krypa in under soffan,sängen och i skåp osv

I förrgår den 22 blev jag moster igen till en liten sööööt pojke !! min syster har äntligen fått sin lilla guld klump i famnen. jag var upp och luktade lite på honom i går ,kan inte fatta vad små dom är ! Liam var en stolt sorebror,han tog mig i handen direkt när jag kom in och ville visa upp vad han fått Det var så himla gulligt!! Dom har inte bestämt vad han ska heta ännu,ska bli spännande att höra ??

I morgon är det äntligen fredag,jag är ledig på fredagar,lördagar och söndagar! Då ska jag träffa my big big love jimmy,har tuvär inte hunnit träffa honom något i veckan pga att jag jobbat mycket. min syster blev mamma och att jimmy tuvär fått jobba över en del på jobbet pga stop ! Ska bli så skönt när han kommer,vill bara gosa ner mig i honom och aldrig mer kliva upp ur sängen. Det blir nog att vi sover över hos mig i morgon och åker till honom lördag och söndag?? Jag trivs jättebra hos jimmy,tycker bättre om att vara hos honom än hos mig, han har det så mysigt hemma också kanske det beror på att då slipper jag tänka på städning och se allt som jag MÅSTE göra omkring mig! I morgon tänkte jag åka till birsta city en sväng och shoppa något till jimmy ?? vill så gärna ge honom något,vet inte vad! jag har sovit och ätit så mycket hos honom så jag vill tacka honom och visa uppskattning för det.

Nu ska jag ta en skön lång dusch sen lägga mig !
Tycker att det är så skönt att lägga sig tidigt så man är pigg och utvilad på morgonen.

BIG HUGS...............!

I helgen och veckan som är har det hänt så sjukt mycket!! känns så skönt att livet börjar rulla på med nya överaskningar varje dag "så här det känns att leva " Jag var hos jimmy fredag,lördag och söndag,hans lägehnhet är riktigt fin och mysig och självklart han med ;) Det känns bara bättre och bättre dessto mer vi träffas. jag tror verkligen på oss,kan säga att jag har aldrig kännt så här för någon tidigare. jag träffade några av han vänner och även hans mamma i helgen dom var jättesnälla,dom tyckte mycket bra om mig !! Hans mamma var helt undebar,vilken lättsam och stark kvinna. Ska ta med honom till min familj också men det får bli framöver. Har alltid tyckt att sånt känns jobbigt,nästan lite löjligt!! men jag vet att dom kommer att gilla honom som jag.

i dag har jag äntligen hunnit med att sola, i går hade jag naken lars hela dagen + kvällen så då var jag ute och gick med honom hela tiden. Vi umgicks med jenny och shadow så vovarna fick leka av sig i parken. stackars lilla lars han var helt slut när Emma hämtade honom på kvällen. Tycker att det är jättemysigt att gå ut och gå men hundsällskap,saknar det lite alltid hafft hund när jag bodde hemma hos mamma och pappa ! men jag vill nog helst ha en lite större hund om jag ska ha någon tex: labrador,boxer skulle passa mig bra ! men det blir inte än på många år räcker med katterna och hästen,man ska ha mycket tid för sina djur.

i kväll kommer jimmy och hånglar med mig!! vi ska se filmen "män som hatar kvinnor"  Tuvär är jag fortfarande super löjlig så fort han ska komma så måste jag städa,då mennar jag städa vill att allt ska vara på topp!! Blir mycket extra städning för mig eftersom katterna släpper så jävla mycket hår och jimmy har nästan alltid svarta kläder på sig. Blir nästan lite löjligt,men det lär släppa det också tids nog. "jag hatar verkligen hår,helst katthår"

Nu väntar jag på att linda ska ringa vi tänkte ev åka på birsta en sväng,jag skulle verkligen behöva shoppa en ny svart väska,vill helst ha en mindra modell med nitar på!!! kanske ett nytt linne/topp tills på lördag ?? såg också en jättefin blomma med svart kruka på blommster handeln här i timrå som jag vill ha i mitt nya sovrumm!! Hoppas att hon ringer snart så jag vet om vi ska åka eller inte annars tänkte jag börja göra mat så jävla hungrig sen ska jag på arbets f och prata med ärling om ev mitt nya jobb kl 15.30 så jag har lite att göra innan snygg jimmy kommer !!!

Fick två jättefina armband av Emma och lars i går eftersom lars har varit hos mig några ggr när emma har jobbat. Men det har bara varit roligt att hafft honom. Tackar gumman dom var verkligen jättefina!!!

Älskar jimmy !!!