Kollat igenom min pony samling idag ! Eftersom jag har så rörigt iden och ingen ordning alls just nu så gäller det att hålla lite kolla på den så man inte råkar köpa på sig dubletter ! Som ni redan vet ligger dom flesta ponies nerpackade i ikea kartonger i en garderob här hemma ! Önskar självklart att jag hade mer plats och kunde ha alla ponies i fina hyllor,men det går tuvär inte ! Har sett en pony på tradera som jag vill ha och den slutar ikväll,få se om jag lägger bud eller inte ?? Ska suga på det den ett tag till,finns några andra grejor som jag också skulle behöva köpa denna månad så jag får ta en funderare =P

Har lovat att skriva mer om min pony samling och lägga upp fler bilder på den!! Det är många som har visat intresse så jag ska bli mycket bättre på det jag lovar !!
 
Tog några kort när jag endå hade grejorna framme  =)
Dessa är några av mina absoluta favorit ponies !

Twinkle Eyed - Fizzy (moc)
Colorswirl Ponies - spingy - starswirl - love beam !

KRAMIZAR/A

2 kommentarer

Maria

18 Sep 2011 18:22

Vilka söta! Den rosa/vita har jag för mig att jag en gång suktade efter. Hur gamla är de?

Anonym

18 Sep 2011 19:20

Hej maria kul att du tittade in =)

Alla ponies är från 80-talet och kallas G1 - första generationen ponies ! Just dessa har jag faktiskt inte haft sen liten utan köpt på äldre dar !! Tycker att man blir så glad av Colorswirl Ponies för dom är i så roliga och alla har så härliga färger =D Kramar!!

Kommentera

Publiceras ej